13 Aralık 2019 Cuma

LUREX İPLİK ÖZELLİKLERİ


Metalik iplik konusunda uzun yıllardır var olan uluslararası üne sahip bir tescilli simli iplik markasıdır. Lurex metalik nakış iplikleri yüksek standartlarda üretilen uluslararası piyasada bilinen en kaliteli nakış ipliklerinden biridir. Parlak Renklerde ve yüksek dereceli yıkamalara dayanıklılığıyla adından söz ettiren Lurex sim ipliği Türkiye piyasasında Hedef İplik güvencesiyle satılmaktadır. 

Lurex koleksiyonunda parlak, yumuşak, saf gümüş metal iplik iki renkli iplik serisi olan Fashion Twist modelleri mevcuttur.Metalik iplik konusunda uzun yıllardır var olan uluslararası üne sahip bir tescilli simli iplik markasıdır. Lurex metalik nakış iplikleri yüksek standartlarda üretilen uluslararası piyasada bilinen en kaliteli nakış ipliklerinden biridir. Parlak Renklerde ve yüksek dereceli yıkamalara dayanıklılığıyla adından söz ettiren Lurex sim ipliği Türkiye piyasasında satılmaktadır. 

Lurex koleksiyonunda parlak, yumuşak, saf gümüş metal iplik iki renkli iplik serisi olan Fashion Twist modelleri mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder