14 Şubat 2020 Cuma

JESİCCA KUMAŞ NASILDIR?



Jesica Kumaş

Jesica Kumaş polyester bir kumaş çeşidi olup çeşitli endüstrilerde oldukça popüler olarak kullanılmaktadır. Tüm sentetik kumaşlar içerisinde şirketler tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılan Jesica Kumaş polyesterin tüm dayanıklılığına, su iticiliğine ve kırışıklık direncine sahiptir.

Polyester bazlı Jesica Kumaş pazarı hızlı bir gelişme göstermiş ve tekstil fabrikaları her yerde bu kumaşın üretimine başlamıştır. Bugün hala çok popüler bir kumaş türü olan Jesica Kumaş hem uygun fiyatı hem de dayanıklılığı ile birçok endüstride kullanılmaktadır.

Yüksek mukavemet ve güçlü yapısı nedeniyle Jesica Kumaş açık hava kıyafetleri için oldukça uygun bir kullanım olanağı sunmaktadır. Jesica Kumaşın polyester olması nedeniyle su emmeyen güçlü bir lifli yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle ıslak ve nemli ortamlarda kullanılan giysiler için idealdir.

Jesica Kumaş ayrıca kırışık oluşturmayan bir yapıya sahip olması nedeni ile günlük kıyafetlerde ve bir çok tüketim alanında kullanıcı ile buluşmaktadır. Ayrıca kumaşın leke tutmayan ve silindiğinde hemen kuruyabilen yapısı nedeni ile tüketiciler tarafından da severek kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder